Weerbericht:
Regenachtig, overdag geleidelijk droger
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij botsing met heftruck in Hoek

Toegevoegd: 12-07-2008, 21.40 uur
Gewonden bij botsing met heftruck in Hoek
Door: Roland de Jong
HOEK - Bij een botsing tussen een auto en een heftruck zijn vrijdag in Hoek twee personen gewond geraakt.


Het ongeluk vond rond vier uur plaats op de Lozeschorweg. Door de aanrijding vloog de auto over de kop. Het voertuig kwam op zijn dak tot stilstand. De inzittende(n) kon(den) op eigen kracht uit de auto komen.

Twee personen zijn met ambulances afgevoerd naar het ziekenhuis. Over aard van hun verwondingen en de toedracht van de aanrijding is momenteel nog niets bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Luc van de velde (14-7-2008 om 19:50)
Ik vind het raar wat jullie over die heftruck zeggen. Die auto reed zachter dan is toegestaan en ze hadden als ze pech hadden gehad ook nog in het kanaal terecht kunnen komen. Ik ben er heel nauw bij betrokken (en ben niet de heftruckchauffeur en zat ook niet in de auto)...
Luc van de velde (14-7-2008 om 14:37)
Die auto reed maar 50 km per uur en die heftruck kwam van een terrein af, waarvan je de weg een heel stuk niet kan zien. Als men een schop voorop heeft, moet men achteruit rijden. Mensen reageren helaas ook als ze de situatie niet kennen.
Michel (13-7-2008 om 22:59)
Ik vind het een stom zeggen dat je een heftruck niet buiten de bebouwde kom tegen kan komen. Tegenwoordig heeft iedere boer een heftruck. Er moet gewoon rekening gehouden worden met langzaam verkeer.
Joop (13-7-2008 om 18:23)
Een heftruck mag gewoon op de weg als deze is verzekerd en inclusief een zwaailamp
Matthijs (13-7-2008 om 17:59)
Een heftruck heeft geen kenteken dus officieel mag ie volgens mij niet op de openbare weg komen. En om een auto op z'n dak te krijgen hoef je nog niet eens zo heel hard te rijden. Wiel in de berm en te fel corriceren en daar kan je al gaan.
Zoop (13-7-2008 om 10:09)
Mag een heftruck zomaar op deo penbare weg? Of is daar dat ene kleine zwaailampje voor? De auto reed hard genoeg om over de kop te slaan, was het buiten de bebouwde kom? Daar zou ik ook geen heftruck op de weg verwachten...
Cookie-instellingen beheren