Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Gewapende overval in Zoutelande

Toegevoegd: 13-07-2008, 21.18 uur
Door: Roland de Jong
ZOUTELANDE - In een woning aan de Molenweg in Zoutelande is zondagmorgen een gewapende overval gepleegd.

Een bewoner, een 17-jarige jongen uit het Duitse Erkrath kwam rond 06.00 uur na het hardlopen terug bij de woning. Net voordat hij de deur wilde openen passeerde hij twee onbekenden. Bij de deur stond één van hen plotseling achter hem en dwong hem vervolgens de woning binnen te gaan.


De man was gewapend en eiste geld. De 17-jarige gaf hem enkele tientallen euro's. Een andere bewoner die op dat moment beneden kwam, kon de onbekende de deur uit praten. Eenmaal buiten stapte hij achterop de scooter bij de andere onbekende. De twee gingen er vandoor in de richting van het strand.
 
Van de mannen ontbreekt vooralsnog ieder spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (14-7-2008 om 18:23)
Klinkt ook als een overval in vlissingen laatst.
De medemens (14-7-2008 om 10:37)
Die tip vind ik goed. Moeten ze maar van andermans spullen afblijven en is iedereen allert. Je zou het toch ook niet fijn vinden als je dat over kwam? Alleen al de schrik die je te boven moet komen!
Tip (14-7-2008 om 07:27)
Tip aan politie: Geef direct signalement op aan de burgers. B.v: Huidskleur, spreektaal, kleding, type wapen, kleur- type scooter.enz. Daar heeft de burger (en de politie dus ook) iets aan. Waarom altijd zo sumier met singalement geven?
Clingenaar (13-7-2008 om 23:53)
Lieve mensen waar gaat dit naartoe? Zijn we een bananenland aan het worden? Waar gaat dit over.. enkele euro's??
Anoniem (13-7-2008 om 23:06)
Triest
Cookie-instellingen beheren