Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 118 km

Drie gewonden bij aanrijding in Nisse

Toegevoegd: 13-07-2008, 21.42 uur
Door: Roland de Jong
NISSE - Bij een ongeluk op de kruising van de Drieweg met de Grotedijk in Nisse zijn zondag drie personen gewond geraakt.


Het ongeluk vond rond 17.10 uur plaats toen een 80-jarige automobilist uit Goes op de kruising geen voorrang verleende aan hem voor hem van links komende 41-jarige bestuurder uit de gemeente Reimerswaal.

De 80-jarige man, die vanuit de richting van de Brilletjesdijk over de Grotedijk reed, en een passagier die bij hem in de auto zat raakten gewond. Ook een vrouwelijke inzittende van de andere auto liep letsel op. De drie zijn naar het ziekenhuis gebracht.

De twee auto's raakten beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nick (15-7-2008 om 12:38)
Ja het was geen fraai zicht. Ik reed net 3 minuten later ook over deze weg en kwam het ongeval tegen. Politie en ambulance waren snel ter plekke, gelukkig maar.
Cookie-instellingen beheren