Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Duitser filmt douchende kinderen

Toegevoegd: 14-07-2008, 10.58 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft vrijdag een Duitse man aangehouden die stiekem naakte, douchende kinderen had gefilmd op een camping in Zeeuws-Vlaanderen.


De man, 51-jaar en afkomstig uit Bottrop, had met een videocamera onder de deuren door opnames gemaakt. De man kon worden aangehouden op een strand aan de Zeeuws-Vlaamse kust.

De man heeft bij de politie een verklaring en een bekentenis afgelegd en is daarna weer in vrijheid gesteld. De Duitser gaat volgens de politie in zijn eigen land het zorg- en hulpverleningscircuit in.
 
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Paul (15-7-2008 om 13:26)
Het komt op mij buitengewoon vreemd over dat de dader op vrije voeten is gesteld. Het is toch ongelofelijk dat dit kan. Dergelijke mensen moeten zeker onder behandeling worden gesteld maar niet vrijwillig. In detentie behandelen en niet zoals nu.
Sander (15-7-2008 om 09:14)
Die man moet gewoon nog vastzitten. Doe nader onderzoek en kom in contact met Duitseland en zoek het tot de bodem uit...
Carina (14-7-2008 om 23:12)
Misschien alle duitse kentekenplaten nagaan en zien of er één bij is uit Bottrop of daar in de buurt., eventueel andere duitsers vragen in welke regio Bottrop ligt...
Vonck (14-7-2008 om 22:35)
Voor zo iemand ga ik met plezier 3jaar achter de tralies. In nederland ben je toch standaard ontoerekeningsvatbaar. Misselijk.. meer heb ik er niet over te zeggen
Remco (14-7-2008 om 20:25)
Ik ben erg benieuwd van de camping hieraan gaat doen!! Weet iemand dat? Zulke mensen moeten direct het land uit worden gezet. Wat kan ik me daar kwaad over maken!
Marloes (14-7-2008 om 18:19)
Beste Robert, sta erop dat de campingorganisatie jullie vertelt of die man er nog is,anders massaal weggaan. Wie wil er nou op een camping staan met een pedofiel in de buurt? Is niet bepaald goed voor de vakantiesfeer, lijkt mij.
Cookie-instellingen beheren