Weerbericht:
Bewolkt, perioden met regen. Overdag zonnige perioden. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode en zwaargewonde bij ongeluk Sluiskil

Toegevoegd: 15-07-2008, 18.38 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
SLUISKIL - Bij een eenzijdig ongeluk met een vrachtwagen is dinsdag een 45-jarige man uit Terneuzen om het leven gekomen. Een ander is in kritieke toestand afgevoerd.


De twee zaten in een truck van de gemeente en reden over de Westkade in Sluiskil toen zij door nog onbekende oorzaak van de weg raakten en enkele tientallen meters verder in een brede watergang tot stilstand kwamen.

De twee konden uit het voertuig worden gehaald. Er kwamen meerdere ambulances, brandweervoertuigen en twee traumahelikopters, uit Brugge en uit Rotterdam, ter plekke. Het zwaargewonde slachtoffer, een 41-jarige man uit Terneuzen, is met de Belgische helikopter naar het ziekenhuis in Gent vervoerd. Zijn toestand zou inmiddels stabiel zijn.

De oorzaak van het ongeluk is nog onduidelijk. De politie heeft tot het begin van de avond technisch onderzoek verricht op de ongevalslocatie. Bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen heeft de truck samen met een kraanbedrijf geborgen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel schuurbiers (17-7-2008 om 17:27)
Met verslagenheid kreeg ik dit ter deelneming, als een soort van oud collega moet je hier afscheid nemen van een hoog gewaardeerd persoon. Onze oprechte deelneming aan familie, vrienden en gemeente terneuzen. Oud stratenmakers sas van gent (h4a)
Nelly (17-7-2008 om 13:20)
Wat verschrikkelijk, weer een brandweerman.In maart moesten we ook al afscheid nemen van Wim. Aan alle familieleden heel veel sterkte. En aan alle collega's van de gemeente Terneuzen. En ook voor de brandweer in Terneuzen.
Hanneke (17-7-2008 om 11:56)
De 2e persoon is nu ook overleden, wat een rampjaar. Dit jaar zoveel mensen al verongelukt... Ik wens de beide families heel veel sterkte toe. Wij weten wat het is om iemand te verliezen...
Samantha (17-7-2008 om 07:19)
Voor iedereen die maar wat dingen loopt te bedenken: is het niet al erg genoeg dat er een dode is gevallen en een zwaar gewonde. Dacht het toch wel. Ga niet lopen praten over onvoorzichtig rijden. Familie sterkte met het verlies en de familie van de gewonde sterkte er mee.
Freddy, Juanita en Joysie de Jong-Buysse (16-7-2008 om 23:36)
We wensen beide familie's heelveel sterkte toe in deze komende periode.
Pascal Baart (16-7-2008 om 22:05)
Met deze reactie betuig ik medeleven aan alle nabestaanden en collega's van de gem Terneuzen.ivm werk kom ik veel in Terneuzen en werk veel samen met de gem reiniging.de dag van het ongeval was ik daar ook.dit nieuws heeft dus ook bij mij een indruk gemaakt.sterkte met het verwerken van dit drama.
Cookie-instellingen beheren