Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Terneuzen: 'Ongeluk Sluiskil is grote klap'

Toegevoegd: 16-07-2008, 10.24 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Het dodelijke ongeluk met een vrachtwagen van de gemeenten Terneuzen is voor de familie en de collega's van de betrokken medewerkers een grote klap. Dat stelt de Terneuzense loco-burgemeester Adhémar van Waes.


Van Waes liet woensdag in een persreactie weten dat zowel gisteren als vandaag met het gemeentepersoneel is gesproken over het ongeval. "Ze proberen elkaar zoveel mogelijk tot steun te zijn", aldus de loco-burgemeester.

De 45-jarige Terneuzenaar die bij het ongeluk om het leven kwam werkte als uitzendkracht bij de gemeente. Van Waes: "André van Dam werkte sinds februari van dit jaar voor onze gemeente en was een zeer gewaardeerde medewerker.

Het gemeentebestuur van Terneuzen wenst de nabestaanden van André van Dam heel veel sterkte met dit vreselijke verlies."

De man die zwaargewond raakte, een 41-jarige Terneuzenaar, bestuurde de gemeentelijke spoelwagen toen het ongeluk gebeurde. Hij verblijft volgens de gemeente nog steeds in kritieke toestand in het Universitair Ziekenhuis van Gent. Van Waes steekt ook de familie van dit slachtoffer een hart onder de riem: "Het gemeentebestuur wenst zijn familie heel veel sterkte in deze verschrikkelijke onzekere periode."

Hoe de truck met de twee gemeentemedewerkers in de watergang langs de Westkade belandde is nog niet duidelijk. De politie doet nog onderzoek naar de exacte toedracht. Getuigen van het ongeluk wordt verzocht zich te melden bij de politie via 0900-8844.
 
Zie ook:
-
Dode en zwaargewonde bij ongeluk Sluiskil (15-07-2008)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R.giele (17-7-2008 om 20:40)
Jongens mag ik langs deze weg de familie en collega's veel sterkte wensen met dit zware verlies mvg familie Giele.
R van der pijl (17-7-2008 om 17:53)
Veel sterkte toegewenst.
Ton (16-7-2008 om 18:51)
Woorden schieten hierbij te kort. Iedereen heel veel sterkte familie kennissen maar ook zeker de collega's en B en W van de gemeente terneuzen. Je zou zo iets maar me moeten maken als loco-burgermeester.
P van hal (16-7-2008 om 17:51)
Ik wens de families veel sterkte toe.
Marco vdvisse (16-7-2008 om 16:57)
Gemeente terneuzen: Ik ben zelf werknemer bij de gemeente Borsele en ik wens de familie heel veel sterkte toe met dit grote verlies van Andre van Dam en ook heel veel sterkte voor de andere familie.
J haver (16-7-2008 om 15:07)
Ik wens de families heel veel sterkte toe in deze zware tijd
Cookie-instellingen beheren