Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Parkeerautomaten gestolen in Kamperland

Toegevoegd: 17-07-2008, 13.09 uur
Door: Roland de Jong
KAMPERLAND - Vanaf het parkeerterrein bij het strand bij de Banjaard zijn twee parkeerautomaten gestolen. De schade loopt volgens het Waterschap Zeeuwse Eilanden op tot 10.000 euro.

De diefstal werd woensdagavond ontdekt door twee opsporings-ambtenaren van het waterschap. Het schap tast nog in het duister over hoe de diefstal is gepleegd. De komende periode zullen er, zowel 's nachts als overdag extra surveillances worden uitgevoerd.


Het Waterschap, dat bij de politie aangifte gaat doen van de diefstal, heeft inmiddels vanaf een ander parkeerterrein een automaat weggehaald en die verplaatst naar de Banjaard. Mensen die iets verdachts gezien hebben of iets verdachts zien op andere parkeerterreinen, kunnen zich melden via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joop (18-7-2008 om 11:57)
@Clingenaar: het gaat om surveillances van het waterschap zelf hoor, niet van de politie. Dus burgerinbraken behoren niet tot hun takenpakket... Is toch logisch dat ze extra controleren?!
Clingenaar (18-7-2008 om 11:14)
Ja vooral veel gaan surveilleren dag en nacht want dit is veel belangrijker dan dat er bij de burgers ingebroken en gestolen wordt etc., dit heeft absoluut voorrang.
Cookie-instellingen beheren