Gewonde bij ongeluk met brommobiel

Toegevoegd: 19-07-2008, 23.56 uur

Gewonde bij ongeluk met brommobiel
Door: Roland de Jong
BIERVLIET - Bij een ongeluk met een brommobiel op de Middenweg (N61) tussen Biervliet en IJzendijke zijn zaterdagmiddag twee personen gewond geraakt.
 
De aanrijding deed zich rond 13.00 uur voor nabij hectometerpaaltje 10,6. De brommbiel kwam in een sloot tot stilstand. Twee ambulances, de 19132 uit Oostburg en de 19134 uit Terneuzen werden opgeroepen om medische hulp te verlenen.
 
Toen de politie ter plekke kwam lag de bestuurder van de brommobiel gewond in de berm. Een passagier stond op het fietspad. De twee werden met de opgeroepen ambulances naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht, maar daar bleek al snel dat de twee geen ernstig letsel hadden opgelopen.

De toedracht van het ongeluk is bij de politie niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fons (20-7-2008 om 13:07)
Ik was de eerste getuige die achter de brommobiel reed. deze werden op een brute wijze door een andere automobilist van de weg gedrukt.omdat deze aan het inhalen was, waar dit op dat moment niet geoorloofd was i.v.m. tegenliggers en reed gewoon door zonder zich om de slachtoffers te bekommeren.
Stefan (20-7-2008 om 10:50)
Triest voor de gewonde, gun je niemand. Maar met die brommobieltjes op een N weg is het gewoon vragen om dit soort brokken. Vind het nog steeds een wonder dat ze niet dagelijks aan splinters worden gereden hier.
Hans van werven (20-7-2008 om 10:24)
Als brommobiel bestuurder ben ik benieuwd of het een eenzijdig ongeval was of dat er andere weggebruikers bij betrokken waren. Natuurlijk wil ik de gewonde brommobielrijder van harte beterschap wensen.