Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Verdachten overval weer op vrije voeten

Toegevoegd: 20-07-2008, 14.38 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De drie Middelburgers die vrijdag werden aangehouden in verband met de overval op een echtpaar in Vlissingen zijn weer vrij. Dat heeft de politie zondagmiddag bekend gemaakt.
 
De drie, 18, 19 en 21 jaar oud, werden kort na de overval door een politiesurveillance aangehouden in de omgeving van Familiepark de Kanovijver. Na een uitgebreid onderzoek door de politie is er echter nog niet voldoende verdenking om de drie nog langer vast te kunnen houden.


De politie beschouwt de Middelburgers echter nog wel als verdachten in de zaak. Het onderzoek is nog in volle gang.
 
 
Zie ook:
- Drie aanhoudingen na overval Vlissingen (18-07-2008)
- Gewelddadige overval in Vlissingen (18-07-2008)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ba Lina (21-7-2008 om 18:09)
Patricia, je hebt helemaal gelijk. Ik hoop van ganser harte voor de slachtoffers dat de echte daders zo snel mogelijk gepakt - en wat mij betreft aan de hoogste boom opgeknoopt worden.
Patricia (21-7-2008 om 13:26)
Je kunt wel piepen maar het idee dat DE daders vrij rond lopen (word hier naar mijn idee bedoeld) daar krijg je toch een rot gevoel bij!!
Ba Lina (21-7-2008 om 12:36)
Vlissinger en Peter, willen jullie met je reactie zeggen,dat deze jongens schuldig zijn? Hoe zou je je voelen, als je onschuldig bent, met en een aantal dagen in een cel beland? Intussen haalt de politie je hele huis overhoop op zoek naar bewijslast. Als dat julli overkomt piep je wel anders.
Vlissinger (21-7-2008 om 01:21)
En dus maakt Vlissingen zich weer op voor de volgende overval...het is aftellen
Peter (20-7-2008 om 20:08)
Nou, ik voel me weer een stuk veiliger, de politie beschouwt de jongetjes (dat zijn het in mijn ogen als je zulke daden pleegt) nog wel als verdachten en heeft de zaak (gelukkig) nog volledig in onderzoek. Wordt vervolgd met... een roofoverval met nóg grotere gevolgen misschien???
Cookie-instellingen beheren