Weerbericht:
Bewolkt, perioden met regen. Overdag zonnige perioden. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij eenzijdig ongeluk Axel

Toegevoegd: 20-07-2008, 21.34 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
AXEL - Bij een eenzijdig ongeval op de Hulsterseweg bij Axel is zondagmiddag de 25-jarige bestuurder van een auto zwaargewond geraakt.

Het ongeval gebeurde rond kwart over vijf.  De man had een auto ingehaald en was in de bocht rechtdoor gereden. Hij raakte daarbij een aantal bomen en kwam tot stilstand tegen de laatste boom. Hij werd uit de auto geslingerd en kwam net voor het water in de berm terecht.


Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het Universitair Ziekenhuis in Gent. Omdat het vermoeden bestond dat een tweede inzittende van de auto te water was geraakt, werd nog de hulp van een duikteam van de brandweer ingeroepen. Later bleek echter dat er maar één persoon bij het ongeval betrokken was.

De automobilist, afkomstig uit Axel, liep volgens de politie zwaar hoofdletsel en zwaar letsel op aan zijn onderbeen op. De toestand van de man was ook maandagochtend nog kritiek.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hanneke (4-8-2008 om 10:30)
Hoe gaat het nu met Jantje? Knapt hij alweer een beetje op?
Nathalie (4-8-2008 om 09:10)
Ik vind het heel erg wat er toen gebeurd is. Hopenlijk komt alles nog goed met die jongen.
Katy (26-7-2008 om 17:18)
Moniek en Ouders ik wil jullie heel veel sterkte wensen. Jan blijf volhouden ik duim voor je..
Gijs, Esther, Mike & Dave (23-7-2008 om 23:43)
Moniek en ouders, onbegrip,machteloosheid en heel veel verdriet. Toen we het schokkende nieuws zondagavond te horen kregen konden we het niet geloven maar helaas was het waar. Jan moet blijven vechten en jullie moeten blijven hopen. Sterkte, we staan voor jullie klaar dag en nacht.
Charlie (23-7-2008 om 14:22)
Kerel kom op! Laat zien dat je een vechter ben!
Poeck (23-7-2008 om 01:05)
Hou vol ouwe,ik weet dat je het kan!
Cookie-instellingen beheren