Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Beknelling bij ongeluk Oost Souburg

Toegevoegd: 20-07-2008, 21.36 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - Bij een eenzijdig ongeluk op de Burgemeester Stemerdinglaan in Oost-Souburg is zondagavond één persoon gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 20.05 uur in een bocht. Een 38-jarige Middelburgse automobilist reed rond dat tijdstip vanuit de richting van het Oranjeplein in de richting van de Ritthemsestraat.

Door nog onbekende oorzaak, maar vermoedelijk met hoge snelheid botste de automobilist met zijn auto tegen een boom in de middenberm. Het slachtoffer zat bekneld en moest door de brandweer uit de auto worden geknipt.

Nadat het dak van de auto was verwijderd kon de gewonde op een wervelplank uit de auto worden gehaald. De 39-jarige man is overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. Hier is bloed van de man afgenomen om te bepalen of hij teveel had gedronken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kingd (27-7-2008 om 14:58)
Eigen risico als je hard wilt rijden moet je dat zelf weten, maar hij heeft geluk dat-ie alleen was.
Ikke (21-7-2008 om 19:32)
De politie heeft de remsporen ook meegenomen in het onderzoek, want ze hebben er foto's van gemaakt! Idd moeten we blij zijn dat het een eenzijdig ongeval is geweest!
H (21-7-2008 om 16:31)
Ja hij rijd hier altijd zo hard en nog meerdere personen. Dit moet stoppen, anders doen we er zelf iets aan...
RB (21-7-2008 om 14:20)
Voor alle duidelijkheid dit zelfde verhaal is ook afgelegd tegenover de politie. Men mag blij zijn dat het een eenzijdig ongeluk is en dat er niet meer slachtoffers gevallen zijn.
RB (21-7-2008 om 14:19)
Waarna hij er met zeer hoge snelheid weer vandoor ging. Vervolgens was hij uit het zicht verdwenen totdat we hem in de bocht bij de molukse kerk tegen een boom zagen staan.
RB (21-7-2008 om 14:18)
Wij hebben vanaf McDonalds achter deze persoon gereden, hij ging 3x de berm in, had daarna zowel de linker als rechterrijstrook van de lekstraat nodig met zeer hoge snelheid. Op de kruising lekstraat- burg stemerdingenlaan ging hij vol in de remmen.
Cookie-instellingen beheren