Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 54 km

Dode bij eenzijdig ongeluk in Terhole

Toegevoegd: 20-07-2008, 22.09 uur
Dode bij eenzijdig ongeluk in Terhole
Door: Roland de Jong
TERHOLE - Bij een eenzijdig ongeluk op de Hulsterweg bij Terhole is zondagavond een 27-jarige automobilist uit de gemeente Hulst om het leven gekomen.


De aanrijding vond rond 21.20 uur plaats. De man raakte rond dat tijdstip met zijn auto ondersteboven in een sloot nadat hij de macht over het stuur was verloren na een inhaalmanoeuvre. 

Volgens de politie haalde de man net voor het ongeluk een andere auto in net na de rotonde. Diverse brandweerwagens en ambulanceteams werden opgeroepen om de man te helpen maar hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De weg was lange tijd ter plekke afgesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wil (20-7-2008 om 23:16)
Dave: die warrige belijning waar jij het over hebt is juist heel handig. Als iedereen eens de moeite zou nemen om op de websites van bv. VVN of rijkswaterstaat zou kijken... Aan de nieuwe belijning kun je precies zien hoe snel je op een bepaalde weg mag rijden en of je er mag inhalen of niet.
Elian (20-7-2008 om 23:15)
Dave k wil niet zeuren oor maar k zit in de belijning en als iedereen nou gewoon is goed de regels leest is het niet warrig. Ik wens de familie veel sterkte toe met het verlies.
Reinier (20-7-2008 om 23:12)
Nummer 20, enorm veel sterkte met het verlies.
Dave (20-7-2008 om 22:21)
Zeer triest voor de nabestaanden van het slachtoffer. Helaas lijkt het erop dat dodelijke ongevallen in de provincie wekelijks terugkerend nieuws zijn geworden, alle 60-km zones, rotondes en ontzettend warrige nieuwe belijning ten spijt.
P. Meeuse (20-7-2008 om 22:20)
Houdt het nu nooit op? Nog niet bekomen van het ongeval enkele weken geleden op de Mispad, vorige week in Hoek ging ook niet goed, om over Sluiskil nog maar niet te praten, vanmiddag in Axel loopt ook erg slecht af op de Hulsterseweg, en nu dit ...? Betrokken familie's, sterkte!
Cookie-instellingen beheren