Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij eenzijdig ongeluk in Terhole

Toegevoegd: 20-07-2008, 22.09 uur
Dode bij eenzijdig ongeluk in Terhole
Door: Roland de Jong
TERHOLE - Bij een eenzijdig ongeluk op de Hulsterweg bij Terhole is zondagavond een 27-jarige automobilist uit de gemeente Hulst om het leven gekomen.


De aanrijding vond rond 21.20 uur plaats. De man raakte rond dat tijdstip met zijn auto ondersteboven in een sloot nadat hij de macht over het stuur was verloren na een inhaalmanoeuvre. 

Volgens de politie haalde de man net voor het ongeluk een andere auto in net na de rotonde. Diverse brandweerwagens en ambulanceteams werden opgeroepen om de man te helpen maar hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De weg was lange tijd ter plekke afgesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ellen (23-7-2008 om 10:32)
Dit is vreselijk kwens lotte, nicolien en de rest van de familie veel sterkte toe.
Heidi van Sikkelerus (22-7-2008 om 14:59)
Om gek van te worden die eeuwige discussies in deze reacties. Het ongeluk is gebeurden en alleen de overledene weet precies hoe. Het verdriet van de nabestaanden is groot en hoe het gebeurd is doet er dan niet toe. Ik wens familie en vrienden veel sterkte toe met dit enorme verlies.
Mark (22-7-2008 om 12:34)
Jelle jonge rust zacht .sterkte aan familie en nabestaande
Golden pierre (22-7-2008 om 07:58)
Jelle, we zullen je missen. Sterkte aan de familie en andere nabestaanden.
Wendy (22-7-2008 om 07:21)
Lieve Jelle.. Je bent voor altijd in mijn hart.. Teddybeer ik zal je missen.. Je blijft leven in mijn gedachten.. Lotte en Nicolien sterkte..
Daniel nockemann (21-7-2008 om 23:57)
Toen ik het hoorde geloofde ik het niet. Maar toch is het zo. Dit had ik niet mogen gebeuren. Jelle rust zacht, sterke voor de fam en nabestaanden.
Cookie-instellingen beheren