Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij eenzijdig ongeluk in Terhole

Toegevoegd: 20-07-2008, 22.09 uur
Dode bij eenzijdig ongeluk in Terhole
Door: Roland de Jong
TERHOLE - Bij een eenzijdig ongeluk op de Hulsterweg bij Terhole is zondagavond een 27-jarige automobilist uit de gemeente Hulst om het leven gekomen.


De aanrijding vond rond 21.20 uur plaats. De man raakte rond dat tijdstip met zijn auto ondersteboven in een sloot nadat hij de macht over het stuur was verloren na een inhaalmanoeuvre. 

Volgens de politie haalde de man net voor het ongeluk een andere auto in net na de rotonde. Diverse brandweerwagens en ambulanceteams werden opgeroepen om de man te helpen maar hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De weg was lange tijd ter plekke afgesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rijden of racen (21-7-2008 om 22:50)
Natte wegen en spoorvorming ...... 2-baans- of 4-baanswegen, borden, strepen of vangrail, dat maakt niet het verschil. Je rijgedrag en snelheid aanpassen en het voor lief nemen iets later thuis te zijn, dat is altijd beter dan nooit meer thuis te komen. Dat is het verschil.
Rijden of racen ? (21-7-2008 om 22:30)
@Dave ... Als het sneeuwt, denk jij er dan niet over na om je snelheid te minimaliseren en dan netjes achter elkaar te blijven rijden. Lijkt me wel zo verstandig, wil je niet één van de vele winterslachtoffers worden. Als het sneeuwt heb je echt geen strepen of borden nodig.
Dave (21-7-2008 om 20:57)
Ik blijf het warrige belijning noemen! Borden zijn de internationaal gangbare manier om de maximum snelheid aan te geven. Als het sneeuwt ziet geen hond de strepen, dubbel, dubbel onderbroken of dubbel met een groen strookje ertussen. Het is een onzinnig idee om op deze manier te markeren!
Datsunstef (21-7-2008 om 20:40)
Sterkte voor alle familie en vrienden.Jelle je had nog zoveel plannen en dromen helaas is daar veel te vroeg een einde aan gekomen.Nooit zullen we jou vergeten rust in vrede Groote vriend
Maaike (21-7-2008 om 19:11)
Jelle we gaan je missen! We wensen ouders,vrienden, en bekenden van jelle, alle kracht en sterkte toe na dit grote verlies! Alex, Maaike & Angela
Romins (21-7-2008 om 18:54)
Lieve jelle,We zullen enorm gaan missen. Hier zijn gewoon geen woorden voor. Lotte, Nicolien en verdere familie heel veel sterkte toegewenst..
Cookie-instellingen beheren