Weerbericht:
Vannacht veel regen, overdag van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen rijbewijs al na drie weken kwijt

Toegevoegd: 21-07-2008, 10.42 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Een 19-jarige automobilist uit Landgraaf is zondag het rijbewijs kwijt geraakt dat hij nog maar drie weken in zijn bezit had.


De jongeman werd op de Mr. Haarmanweg in Terneuzen betrapt op het rijden onder invloed. De man viel op door zijn slingerende rijgedrag.
 
Hij ging vrijwillig mee naar het bureau voor het afleggen van een blaastest. Hieruit bleek dat hij ruim twee keer de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd.

De man moest zijn felbegeerde pasje ter plekke inleveren.
 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (21-7-2008 om 16:25)
Zulke *chauffeurs* moeten ze nooitmeer een rijbewijs geven, die mogen eigenlijk helemaal niet op de openbare weg komen ook niet met de fiets.
Lodewijk (21-7-2008 om 14:45)
Terecht !!! Krijg je bij de eerste les al te horen. Niet met alcohol achter het stuur. Gevaar voor je zelf maar vooral ter berscherming voor anderen!
Ba Lina (21-7-2008 om 14:23)
Dames en heren, Pilske had m.i. al wat op toen hij reageerde. Rijdende dronkaards: rijbewijs voor altijd inleveren en 2500 euri boete. Nuchter en onverantwoord hardrijden: idem.
Jimmy (21-7-2008 om 14:02)
Gelijk voor altijdt zijn rijbewijs afpakken, dan leert hij het wel.
RvZ (21-7-2008 om 13:44)
Mensen die beschonken gaan rijden moeten ze voorgoed het rijbewijs afpakken,daar leren ze misschien van
Van 't Oor (21-7-2008 om 13:37)
Nooit meer een rijbewijs! Als je al een feestje heb laat je dan rijden of neem een taxi. Weet wat je veroorzaken kan, laat hem maar eens kennismaken met mensen die iemand verloren hebben door zo'n idioot die toch nog denkt te kunnen rijden.
Cookie-instellingen beheren