Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Duitser rijdt auto total loss in Middelburg

Toegevoegd: 20-07-2008, 22.05 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een Duitse automobilist heeft zondagmiddag zijn auto total loss gereden op de rotonde bij de Schroeweg in Middelburg.


De man had bij het verlaten van de rotonde 'Mortiere' de bocht afgesneden. Hij was hierdoor in een put naast de weg terecht gekomen. De man verloor hierdoor de macht over het stuur en de auto reed de berm in.

In de berm kwam de auto in botsing met twee verkeersborden. Uiteindelijk belandde de auto in de vangrail. De auto raakte zwaar beschadigd. Niemand raakte gewond.
 
 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dave (23-7-2008 om 04:00)
Rotondes werden omarmd als hét veilige knooppunt. In Zeeland weten we inmiddels wel beter. Na heel wat ongevallen gaan de wegbeheerders rustig verder op dezelfde weg. Na al die rotondes en 30-km zones trapt menig weggebruiker, waaronder ik, het pedaal effe dieper in om de verloren tijd in te halen.
Leon (22-7-2008 om 20:49)
Lekker geregeld die nieuwe rotonde..Nu maar 1 rijstrook om de rotonde te verlaten. Geen verbetering, denk dat er hier juist meer ongelukken door zullen gebeuren.
Ba Lina (21-7-2008 om 15:18)
Arme toerist, zo ver van huis.