Weerbericht:
Vooral in het oosten eerst veel regen, van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Politie vordert twee rijbewijzen in

Toegevoegd: 21-07-2008, 14.49 uur
Door: Roland de Jong
RENESSE - In Renesse heeft de politie in de nacht van zondag op maandag de rijbewijzen van twee automobilisten ingevorderd.


Op de Helleweg werd de 23-jarige Roosendaalse bestuurder van een bestelbus betrapt op het gebruik van alcohol. Een ademanalyse wees uit de hij bijna vier keer de toegestane hoeveelheid had gedronken en hij moest daarom ter plekke zijn rijbewijs inleveren.

Even later zag de politie dat een inzittende met de bestelbus op de parkeerplaats aan de Stoofweg reed. Ook deze bestuurder, een 27-man, eveneens uit Roosendaal, had bijna 2x teveel gedronken. Ook hij moest, als beginnend bestuurder, zijn rijbewijs inleveren.

De staandehoudingen vonden plaats tussen 02.15 en 02.45 uur.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nickey (22-7-2008 om 11:19)
Hoe lomp kan je zijn als je te diep in het glaasje of flesje hebt gekeken
Cookie-instellingen beheren