Weerbericht:
Overdag in het noorden zon, in het zuiden wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

'Verdachte moord Ilonka Toth ontkent'

Toegevoegd: 21-07-2008, 14.53 uur
Door: P.Z.C.
VLISSINGEN - De man die wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord op Ilonka Toth uit Vlissingen, ontkent dat hij iets te maken heeft met haar dood. Dat zegt de advocaat van de man, Mark Dunsbergen, in de PZC.


De politie heeft vorige week dinsdag een 52-jarige man uit Vlissingen aangehouden voor betrokkenheid bij de gewelddadige dood van de Vlissingse vrouw. Zij werd op zondag 6 juli dood gevonden op de Noorderbegraafplaats in haar woonplaats.

Het voorarrest van de verdachte is vrijdag door de rechter-commissaris in Middelburg met twee weken verlengd tot volgende week dinsdag.
 

In het belang van het onderzoek mag de verdachte nog geen contact hebben met de buitenwereld, behalve met zijn advocaat. "Dat heeft de officier van justitie bepaald", zegt Dunsbergen. "En omdat de verdachte zoals dat heet 'in beperking' zit, mag ik over de zaak ook niets zeggen. Behalve dan dat hij ontkent en dat is wel een belangrijk feit."


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren