Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewapende overval Zaamslag: inzet brandweer

Toegevoegd: 12-12-2005, 17.57 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

TERNEUZEN - Maandagmiddag is rond vier uur de Meermarkt-supermarkt aan het Plein in Zaamslag overvallen.

Rond dat tijdstip drongen twee personen de winkel binnen en bedreigden de aanwezige personeelsleden met een vuurwapen. Een caissière werd gedwongen geld af te geven aan het duo. Toen de buit binnen was gingen de overvallers er per auto vandoor.

Twee getuigen van de overval gaven de politie goede tips over de auto die was gebruikt bij de overval. Zodoende konden de vermoedelijke daders, een 27-jarige man en een 23-jarige vrouw uit Terneuzen, worden aangehouden.

Later op de middag, rond tien over half zes, werden de blusgroepen van Terneuzen opgepiept om uit te rukken naar het Oosterlijk Bolwerk. Vermoedelijk werd daar de aanhouding verricht. Ter plaatse hebben de brandweerlieden de straat verlicht en gezocht in bosjes voor een pand in bovengenoemde straat.

De brandweer van Terneuzen was ter plaatse met de tankautospuit 5630. De politie heeft de zaak nog in onderzoek. Men heeft nog niet bekend gemaakt of de buit en het vuurwapen inmiddels zijn teruggevonden.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren