Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer auto van Polredijk Vrouwenpolder

Toegevoegd: 22-07-2008, 07.46 uur
Weer auto van Polredijk Vrouwenpolder
Door: Roland de Jong
VROUWENPOLDER - Maandagmiddag is voor de derde keer in korte tijd een auto van de weg geraakt en van de dijk gereden op de Polredijk tussen Veere en Vrouwenpolder.


Het ongeluk van maandag vond even na 15.00 uur plaats. Een 58-jarige automobilist uit de gemeente Veere reed over de Polredijk komende uit de richting van Vrouwenpolder en gaande in de richting van Veere. In een scherpe bocht naar links raakte hij in een slip en reed van de weg.

De man kwam met zijn auto, een beige Toyota Carina, tot stilstand tegen een hekwerk. Uit ademanalyse bleek dat de man ongeveer 2,5 keer te veel had gedronken. Tegen de automobilist is proces-verbaal opgemaakt. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Op 3 en 9 juli raakten ook al auto's van de dijk. Bij de laatste aanrijding raakte één persoon gewond. Dit keer bleef de inzittende ongedeerd.
 
Zie ook
- Man gewond bij ongeluk Vrouwenpolder (09-07-2008)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nickey (22-7-2008 om 11:17)
Wegen zijn altijd gevaarlijk als je gedronken hebt.En ook deze keer is het weer een man van middelbare leeftijd.Het is niet alleen de jeugd.
Sonja (22-7-2008 om 09:42)
Ik denk ook aan de fietsers, die beneden langs de Polredijk fietsen, waaronder ik. De laatste tijd houd ik steeds het autoverkeer in de gaten als ik daar fiets, want er staat bij die potentieel al gevaarlijke situatie totaal geen afscherming. Dat moet statistisch gezien een keer fout gaan.
Mariska (22-7-2008 om 09:20)
Zo blijkt maar weer als je maar genoeg gedronken hebt dat je flexibel bent en zelf geen letsel oploopt. Triest dat je zo achter het stuur zit. Gelukkig is nu je eigen auto alleen maar in de prak en zijn er geen gewonden, of erger doden gevallen.
D. (22-7-2008 om 09:03)
Is het op de Polredijk nou zo gevaarlijk of rijden ze er zo hard? Er gaan toch voor mijn zeggen teveel auto's naar beneden. Nu gelukkig nog geen dode maar wel al een gewonde.
Cookie-instellingen beheren