Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade na aanrijding op kruising in Goes

Toegevoegd: 22-07-2008, 13.59 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een ongeluk op de kruising van het Nansenplein met de Nansenstraat, de Anthony Fokkerstraat en het Deltaplein in Goes is maandagochtend schade ontstaan.


Rond 09.00 uur reed een 41-jarige automobilist uit de gemeente Goes over de Anthony Fokkerstraat, komende uit de richting van de Deltaweg. Hij merkte te laat op dat er op het Deltaplein een 20-jarige fietser reed.

De fietser, afkomstig uit de gemeente Goes, werd aangereden. Hij raakte echter niet gewond. De fiets van de man liep wel de nodige schade op.
 
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cest (22-7-2008 om 18:53)
Het wordt alleen maar erger daar als de voorrangssituatie ook nog eens gaat wijzigen.
Dimitry (22-7-2008 om 18:42)
Mijn fiets was inderdaad total loss, maar ik ben niet ongeschonden, ik heb een wond op mijn hoofd en mijn ruggewervels en ribben zijn gekneusd. mvg. dimitry
Marieke de Klerk (22-7-2008 om 18:28)
De 20 jarige fietser raakte wel degelijk gewond! Hoofdwond, kneuzingen aan rug en ribben. Het is en blijft een vervelende rotonde waar oa fietsers kwetsbaar blijven.
Cookie-instellingen beheren