Weerbericht:
Bewolkt, in het zuiden lokaal wat regen. Overdag zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Zware schade na botsing in Overslag

Toegevoegd: 23-07-2008, 10.02 uur
Door: Roland de Jong
OVERSLAG - Bij een aanrijding in Overslag zijn dinsdag rond 14.30 uur twee personenauto's zwaar beschadigd geraakt.


De beide auto's waren elkaar tegemoet gereden op de Provincialeweg in de Zeeuws-Vlaamse plaats. Ter hoogte van de kruising met de Rode Sluisweg kwamen beide auto's door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing.

De twee bestuurders, een 26-jarige man uit Breda en een 71-jarige man uit het Belgische Sint Niklaas, werden ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Hun auto's werden weggesleept.

De toedracht van het ongeluk wordt nog onderzocht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Annoniem (23-7-2008 om 13:53)
Onbekende oorzaak? Het is een gevaarlijke weg waar veel te hard word gereden. Bocht is onoverzichtelijk en gemeente doet er niets aan. Oorzaak is zeker wel bekend, maar er moet eerst een kalf verdrinken voordat men de put gaat dempen.
Cookie-instellingen beheren