Weerbericht:
Bewolkt, perioden met regen. Overdag zonnige perioden. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen gekanteld op A58 bij Kapelle

Toegevoegd: 23-07-2008, 10.07 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

KAPELLE - Op de A58 bij Kapelle is woensdagochtend een vrachtwagen gekanteld. De bestuurder is gewond geraakt.
 
Het ongeluk gebeurde rond 08.40 uur. De truck, welke werd bestuurd door een 54-jarige man uit Zierikzee, kantelde op zijn linkerzijde en schoof in de berm. De bestuurder van de truck, die geladen was met vis, raakte gewond aan zijn arm. Hij is door de ambulancedienst behandeld en met de ziekenwagen naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes vervoerd.


Het verkeer werd ter plekke omgeleid. Al snel stond er echter een lange file: ongeveer twaalf kilometer stilstaand verkeer. De A58 tussen Kapelle en 's-Gravenpolder was enige tijd afgesloten voor het verkeer. De weg is inmiddels weer open.

De oorzaak van het ongeluk is nog onduidelijk. De politie doet nog onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Schotje (23-7-2008 om 21:09)
Yara, Probeer eerst eens na te denken voordat je een reactie plaatst a.u.b. Die file is het ergste nog niet, had je in die vrachtauto moeten zitten. Beter ben je blij dat de bestuurder niet overleden is!
Wendy (23-7-2008 om 20:56)
Zoiets verwachtte ik ook wel toen ik vanochtend in de file stond, maarja daar kan je ook niets aan doen. Zulke dingen gebeuren nou eenmaal. Dus maar gelijk de 1e afslag genomen.
Yara (23-7-2008 om 13:54)
Ik vond het heel vervelend, we hebben lang in de file moeten staan.
Cookie-instellingen beheren