Weerbericht:
Perioden met zon, vanmiddag in het noord(westen) windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Veel rook bij brand Rietweg Goes

Toegevoegd: 23-07-2008, 14.09 uur
Veel rook bij brand Rietweg Goes
Door: Brandweer Goes
GOES - Dinsdagavond rond de klok van 21.00 uur was aan de zuidoost kant van Goes flinke rookontwikkeling zichtbaar. De bron van die rookontwikkeling was een brandje in enkele afvalcontainers aan de Rietweg, een zijweggetje van de Buys Ballotstraat.


De houten afvalbakken met restproduct stonden in de oude fabriekshallen van zaadhandel De Jonge. De panden van De Jonge worden momenteel gesloopt om plaats te maken voor de nieuwe wijk Riethoek.

Doordat er sprake was van flinke rookontwikkeling die aan alle kanten uit de half gesloopte loodsen kwam, liet het brandje zich ernstiger aanzien dan het in werkelijkheid was. De brandweer rukte uit met één tankautospuit en wist het vuur met twee stralen hoge druk binnen een mum van tijd te blussen.

Door de zwarte rookontwikkeling kwam nogal wat publiek op het incident af, maar dat keerde al snel weer huiswaarts toen de rookontwikkeling na het blussen snel verdween.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren