Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag en avond kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
Geen files

Duits jongetje geschept door automobilist

Toegevoegd: 23-07-2008, 14.23 uur
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Op de kruising van de Dorpsstraat met het Spuiplein in Breskens is dinsdagochtend een Duits jongetje aangereden.


De jongen, 5 jaar oud en afkomstig uit Munster-Mayfeld, rende rond 11.00 uur de straat op. Een naderende 76-jarige automobilist uit de gemeente Sluis kon het kind niet meer ontwijken. Een botsing was het gevolg.

De jongen is met een gebroken been per ambulance naar een ziekenhuis in Knokke gebracht.
 
 
 
 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Stefan (24-7-2008 om 19:09)
Het moest er eens van komen. Nu het helemaal nieuw is aangelegd is het erg onoverzichtelijk geworden+ daarbij het feit vakantievolk maken rare wendingen of stoppen plots op de weg. Ik voorspel nog meer botsingen, maar hier heeft de automobilist geen schuld, het kind moet daar niet ineens oversteken
Cvq (24-7-2008 om 16:04)
Maar is het verkeers beeld daar op deze plaats niet te gaotisch geworden met het zo genaamde prachtige centrum, schiet het zijn doel niet voobij? Zou men het centrum maar eens niet afsluiten voor verkeer! Maar nu zeg ik iets he Gemeente Sluis, het zullen de laatste slachtoffers niet zijn.
Jeugd (24-7-2008 om 00:11)
Kijk en ook deze keer was het geen jeugd, of beginnende bestuurder die iemand aanrijdt, want iedereen zegt wel van jaaaa de jeugd, maar kijk maar naar het bericht politie betrapt 2 hardrijders, hoop dat het gezeur over de jeugd nu eindelijk eens is gedaan!
Lex (23-7-2008 om 23:47)
Hier is de automobilist niet alleen schuldig aan, wel had hij misschien iets beter moeten op letten, ook vind ik dat de ouders hun zoon iets beter in de gaten hadden moeten houden., ook weet ik wel als zelf moeder zijnde dat dat ook wel eens mislukt. Ik wens alle partijen veel sterkte...
Wendy (23-7-2008 om 20:59)
Zeker moet je als automobilist allert blijven,ouders moeten ook beter op hun kinderen letten vaak! Vanmiddag bijna een wielrenner bijna onder een auto gezien. Stond stil en bleef ergens achter haken en viel zo voor het wiel van een stapvoetsrijdende auto. Dan schrik je wel als je daarachter rijdt!
Minnetje (23-7-2008 om 18:41)
Automobilist moet altijd allert blijven maar tegen zo maar onverwachtse dingen kan je niet tegenop... De bestuurder zal ook flink geschrokken zijn. Voor allen het beste toegewenst.