Weerbericht:
Komende nacht en morgenochtend regen en (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Politie betrapt twee hardrijders

Toegevoegd: 23-07-2008, 14.33 uur
Door: Roland de Jong
PHILIPPINE - De politie heeft dinsdagavond twee hardrijders staande gehouden. Eén van de twee bleek dronken.


Op de Provincialeweg bij Axel werd rond 21.00 uur een 29-jarige motorrijder uit het Belgische Schoonaarde aan de kant gezet. Hij reed met een gecorrigeerde snelheid van 119 kilometer per uur terwijl ter plekke een limiet geldt van 60 kilometer per uur.

In Philippine werd rond 19.30 uur een 37-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen aan de kant gezet. De politie had gezien dat hij met hoge snelheid over de Guido Gezellestraat in Terneuzen reed en zodoende besloten zij de man te volgen. De man reed vervolgens met een snelheid van 100 kilometer per uur over een 60-weg richting Philippine.
 
Hij kreeg een stopteken en werd aan de kant gezet. De man bleek ook gedronken te hebben. Zodoende werd hij overgebracht naar het bureau. Uit een ademanalyse bleek dat de man ruim vier keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.

De mannen moesten beiden hun rijbewijs inleveren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jabbe (24-7-2008 om 12:51)
Hmm Pascal, denk dat we inderdaad allemaal wel eens te hard rijden, maar 100km op een 60km weg is wel wat overdreven teveel he...?
Jeugd (24-7-2008 om 00:09)
En dan maar zeggen dat de jeugd zo hard rijdt en dronken achter het stuur zit... 29 en 37 noem ik geen jeugd meer of een beginnende bestuurders ;) Zo zie je maar mensen, geeft niet altijd de jeugd de schuld, begin bij jezelf. Ik drink nooit als ik moet rijden.
Pascal (23-7-2008 om 21:23)
Dat er mensen zijn die zat achter het stuur zitten valt niet goed te praten, maar over mensen die te hard rijden hebben we allemaal wel een mening. De mensen die deze site bezoeken rijden zoals ik lees altijd precies de toegestane snelheid. Beetje jammer zo heilig lopen doen...
Minnetje (23-7-2008 om 18:45)
En dan nog roepen dat de wegen niet veilig zijn in Z.Vlaanderen? Ze mogen van geluk spreken dat ze gepakt zijn anders waren er misschien weer 2 gevallen!
Joost (23-7-2008 om 18:35)
Prima, rijbewijs inleveren en nooit meer terugkrijgen. Mensen met deze mentaliteit behoren niet op de openbare weg.
Rob (23-7-2008 om 18:15)
Onvoorstelbaar dat er nog steeds mensen zijn die met een slok (te veel) op achter het stuur kruipen, minimaal een jaar zijn rijbewijs kwijt, heeft ie eventjes de tijd om over zijn zonde na te denken.
Cookie-instellingen beheren