Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooter gestolen bij ongeluk met letsel

Toegevoegd: 23-07-2008, 19.18 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is woensdagmiddag een scooter gestolen na een aanrijding op de Bonenburg.


De 16-jarige Vlissingse bestuurder van de scooter kwam rond 13.45 uur in botsing met een bedrijfsauto welke werd bestuurd door een 61-jarige man uit Oost-Souburg. De jongen en zijn passagier, een 20-jarige Vlissinger, kwamen hierdoor ten val.

De 16-jarige scooterbestuurder is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd met een beenbreuk. Vlak na het ongeval bleek dat de scooter van de twee was verdwenen. De politie is dan ook op zoek naar getuigen van de botsing en/of het wegnemen van de scooter. De politie verzoekt hen zich te melden bij het politiebureau of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Melany (24-7-2008 om 13:12)
Ik vind het wel degelijk de taak van ouders om hun kinderen in de gaten te houden! ik zou mijn kind niet laten spelen daar waar ik het niet kan zien, zeker niet als het nog een jong kind is! Daarnaast faalt de politie hier ook, daar de scooter verdween terwijl zij ter plaatse waren!
Bewoonster (24-7-2008 om 12:29)
Er zat wel een verzekeringsplaatje op, maar de slachtoffer zei dat ie niet verzekerd was en nu blijkt dat ie gestolen is. Een vriend van het slachtoffer heeft hem meegenomen en bij iemand in de schuur gezet.
Een bossenburg bewoonster (24-7-2008 om 11:23)
Nee kinders mogen net zo hard op straat spelen en de straat is geen racebaan, dat doe je maar op tt in assen of op de crossbaan. Is gek voor woorden om je kinders binnen te houden voor dat soort lui. En er zijn ook ouders die wel om de 10 min naar hun kinders kijken.
Johan (24-7-2008 om 11:14)
@Rick: je probeert toch niet goed te praten dat er op deze manier door de wijk gescheurd wordt? Het is volslagen idioot zoals ze rijden. Het is een onoverzichtelijke wijk waar veel kinderen wonen en die ook buiten spelen. Als je kinderen hebt weet je dat je ze niet altijd in het oog kunt houden.
Wubo Okkels (24-7-2008 om 09:49)
Achterdochtig als ik ben, misschien was de scooter al gestolen of zaten er wellicht gestolen onderdelen op? Verhaal is vreemd.
Getuige (24-7-2008 om 09:48)
Hallo. Wat een vooroordelen. Die scooter hoeft toch niet opgevoerd te zijn? En er zat een kentekenplaat op. Dus hij zal heus wel verzekerd zijn.
Cookie-instellingen beheren