Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooter gestolen bij ongeluk met letsel

Toegevoegd: 23-07-2008, 19.18 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is woensdagmiddag een scooter gestolen na een aanrijding op de Bonenburg.


De 16-jarige Vlissingse bestuurder van de scooter kwam rond 13.45 uur in botsing met een bedrijfsauto welke werd bestuurd door een 61-jarige man uit Oost-Souburg. De jongen en zijn passagier, een 20-jarige Vlissinger, kwamen hierdoor ten val.

De 16-jarige scooterbestuurder is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd met een beenbreuk. Vlak na het ongeval bleek dat de scooter van de twee was verdwenen. De politie is dan ook op zoek naar getuigen van de botsing en/of het wegnemen van de scooter. De politie verzoekt hen zich te melden bij het politiebureau of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Straatbewoner (24-7-2008 om 09:34)
@john, de politie moet idd zorgen dat alles veilig gesteld word. Maar voordat de politie er was heeft een van de scooterrijders de scooter zelf weg gereden omdat die niet verzekerd was!! Dus hebben m snel ergens gedumpt. Denk meer een schrikreacktie maar goed dit keer geen fout van de politie;)
Straatbewoner (24-7-2008 om 09:31)
@rick, jij hebt zelf zeker geen kleine kinderen! Ik heb er 3 het gaat hier niet om een rosétje maar om mensen die véél te hard rijden. Het is tog te gek voor woorden dat ze in een wijk niet meer normaal buiten kunnen spelen?! Ook oudere mensen zijn vaak de dupe hiervan! Dus niks rosé.
John (24-7-2008 om 07:26)
De politie lijkt mij hier een slordigiheid te hebben gemaakt. Zij waken over de plaats v/h ongeval en stellen goederen veilig. Bestuurder in de ambulance, scooter aan de kant en weg is de politie.
Rick (24-7-2008 om 07:02)
@ Corry, mensen moet niet te hard rijden door woonwijken heen, maar is als het gaat om kleine kinderen zijn de ouders verantwoordlijk, maar als die liever in de tuin aan de rose zitten dan op hun kinderen passen... Wie is er dan meer fout?
Getuige (23-7-2008 om 22:46)
Ik en andere bewoners van bonenburg hebben toch duidelijk gezien dat de passagier er met de scooter vandoor ging direct na het ongeval. Waarschijnlijk opgevoerd en onverzekerd want de scooter weg brengen was belangrijker dan z'n maat die op de grond lag.
Straatbewoner (23-7-2008 om 22:43)
Ja het is te gek voor woorden. Het moest idd een keer gebeuren in onze wijk. Het is vervelend dat die jongeman een beenbreuk is opgelopen. De scooter zou niet verzekerd zijn en is weg gebracht door zijn vrienden. Dat hij daarna gejat is, ja dat is mooi kl*te...
Cookie-instellingen beheren