Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag en avond kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooter gestolen bij ongeluk met letsel

Toegevoegd: 23-07-2008, 19.18 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is woensdagmiddag een scooter gestolen na een aanrijding op de Bonenburg.


De 16-jarige Vlissingse bestuurder van de scooter kwam rond 13.45 uur in botsing met een bedrijfsauto welke werd bestuurd door een 61-jarige man uit Oost-Souburg. De jongen en zijn passagier, een 20-jarige Vlissinger, kwamen hierdoor ten val.

De 16-jarige scooterbestuurder is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd met een beenbreuk. Vlak na het ongeval bleek dat de scooter van de twee was verdwenen. De politie is dan ook op zoek naar getuigen van de botsing en/of het wegnemen van de scooter. De politie verzoekt hen zich te melden bij het politiebureau of te bellen naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een bossenburg bewoonster (25-7-2008 om 11:49)
Kinders kunnen in deze week niet op de stoepen spelen. Er zijn in deze wijk alleen op de hoofdwegen stoepen en de rest van de straten staan aan weerskanten huizen waar je maar met 1 auto door kan. Deze wijk is een 30 km zone maar niemand houd zich eraan. Dus wie zijn hier fout?
Johny (24-7-2008 om 21:40)
De politie kan beter tegen automobilisten optreden die met te lawaaige uitlaten rijden. Er rijden overal van die dikke sigaren rond die bij anderen voor grote overlast bezorgen. Voor een te lawaaige uitlaat moeten ze een forse boete van 3000 euro uitgeschreven worden. En direkt pinnen!
19jarige vlissinger (24-7-2008 om 20:09)
Was jij vroeger een persoon die lief bij mama in de achtertuin thee zat te drinken of net als elk ander in jullie tijd op je puchje of zundapp door de wijk crosste?
Johannus (24-7-2008 om 18:11)
Scooters/Brommers rijden vaak te hard! Niet alleen in jullie buurt! En de politie doet er toch niks tegen! Ik woon niet voor niets in een woonerf :D! Nooit geen last van die opgefokte scooters en brommers!
Ik (24-7-2008 om 15:21)
Er moet idd zachter gereden worden door de straten. Overal op 30/50 km zones rijden ze harder. Wat ik apart vind is dat iedereen zijn mening al klaar heeft staan voordat ze weten wat er precies is gebeurd. Overigens vind ik het apart dat je kinderen laat spelen op de straat en niet op de stoep!
Onbekende (24-7-2008 om 14:19)
@ alle zeurders over te hard rijden... Ga eens een middag op straat kijken wie er te hard rijdt... Of kijk zelf eens op de kilometerteller als je door je eigen wijk rijdt... Meestal zijn het allemaal buurtbewoners die scheuren hoor...