Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Explosie op Meiveld Middelburg

Toegevoegd: 24-07-2008, 08.07 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op het Meiveld in Middelburg heeft zich woensdagavond rond 23.15 uur een flinke explosie voorgedaan. Voor zover bekend is niemand gewond geraakt.
 
Volgens de politie is uit onderzoek gebleken dat iemand een projectiel in een prullenbak heeft laten ontploffen. De ravage is groot: de prullenbak is compleet verdwenen en er zit een groot gat in de grond. De metaaldelen zijn op ongeveer 200 meter afstand terechtgekomen en er zijn een aantal bomen beschadigd geraakt.


De politie is op zoek naar personen die op bovengenoemd tijdstip in de buurt waren van het Meiveld of die informatie hebben over dit incident. Ze kunnen bellen met 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Woeper (24-7-2008 om 08:35)
Volslagen getoord, hoe kom je er op, stel dat ik op juist op dit moment mijn hond had uitgelaten, staat de idioot / idioten daar bij stil. Waar gaat dit naar toe.
T (24-7-2008 om 08:26)
Nou ik zat dus recht op in mn bed. 't Is hier gewoon om de hoek gebeurt. 't had ook niet n prullenbak hier in de straat moeten zijn. Ik ben net wezen kijken en ik heb dus nog n flink stuk prullenbak zien liggen, helemaal weg gesmolten. Snap niet dat er niemand gewond is geraakt.
Cookie-instellingen beheren