Weerbericht:
Bewolkt en perioden met (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Tijdelijk ambulance minder in regio Goes

Toegevoegd: 24-07-2008, 20.18 uur
Door: Omroep Zeeland
GOES - Er rijdt de komende twee dagen één ambulance minder in Goes en omgeving; drie in plaats van vier.

Volgens een woordvoerder van het ambulance-personeel zijn problemen in het rooster de oorzaak van de uitval. Van de drie ambulances staan er twee in Goes en één in Rilland.

Volgens de woordvoerder ontstaat er geen gevaarlijke situatie omdat ambulanceposten in drukke toeristische gebieden wèl volledig bezet zijn.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Miranda (25-7-2008 om 21:31)
Dit is te belachelijk voor woorden, er zal je maar wat gebeuren!!!!
Arjen (25-7-2008 om 13:23)
Raar verhaal inderdaad. En dat juist in de drukste periode van het jaar in Zeeland.
Martin (24-7-2008 om 22:36)
Tjonge, en dan ook nog willen fuseren. En Veere krijgt geen nieuwe ambu. Triest hoor. Gelukkig dat we op Zeevla de ene na de andere specialistische afdeling krijgen. Blijkbaar is het aan "de overkant" toch niet zo rooskleurig als bepaalde mensen altijd roepen. Je zou er maar wonen.
Chris (24-7-2008 om 21:02)
Raar verhaal dat er geen gevaarlijkse situatie zou ontstaan in deze tijd met vele duizenden toeristen erbij. De andere posten mogen dan wel volledig bezet zijn, maar als die auto's een rit hebben kan er vanuit Goes geen auto scheppend weg omdat ze daar dan zelf in de problemen komen. Slecht beleid!