Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Politie zoekt getuigen overval sigarenzaak Goes

Toegevoegd: 13-12-2005, 12.01 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - Dinsdagmorgen heeft een onbekende man een overval gepleegd op een sigarenzaak aan de Wijngaardstraat in Goes.

Rond 08.30 uur kwam de overvaller de winkel binnen en eiste, onder bedreiging van een wapen, geld van de winkelier. Toen hij zei dat hij geen geld had, eiste de overvaller rookwaren van hem.

Vervolgens ontstond tussen beide een worsteling waarbij de winkelier licht gewond raakte gelijk hierna rende de overvaller de deur uit, stapte op een fiets en reed de Zusterstraat in, richting de Grote Kerk.

Signalement van de overvaller: Een man met een getinte huidskleur van circa 1.75 a 1.80. Hij droeg een donkere heupjas met een witte capuchon en droeg sportschoenen.

De politie in Goes is op zoek naar mensen die vlak na de beroving in de sigarenzaak zijn geweest. Ook wil de politie graag in contact komen met mensen die de overvaller net voor of na de overval hebben gezien.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren