Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto strandwacht bijna kopje onder

Toegevoegd: 25-07-2008, 20.31 uur
Auto strandwacht bijna kopje onder
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De jeep van de Vlissingse strandwacht is vrijdagavond bijna kopje onder gegaan nadat deze vast was komen te zitten in het mulle zand.
 
De strandwachten wilden hun boot aan het einde van de dag, rond 18.30 uur, weer op de trailer plaatsen. Tijdens het opkomende water kwam de jeep die hierbij werd gebruikt echter vast te zitten. Het lukte niet om de terreinauto los te komen en zodoende werden de collega's uit Dishoek, de KNRM van Westkapelle en een grote tractor van Firma Harthoorn ter plekke gevraagd ter assistentie.


Inventaris
In afwachting van hulp besloten de strandwachten zo veel mogelijk inventaris en hulpverleningsmaterialen uit het voertuig te halen om de schade zo veel mogelijk te beperken. Diverse pogingen om de auto los te trekken mislukten. Uiteindelijk werd het voertuig met behulp van de tractor losgetrokken.

In overleg met de garagehouder is de terreinauto van de strandwacht direct weggebracht om te spoelen met zoet water en de noodzakelijke technische acties te kunnen ondernemen. Of er blijvende schade is ontstaan is nog niet duidelijk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A Cijvat (25-7-2008 om 20:59)
Lekker handig jongens, hiervoor heb je stalen platen als dit noodzakelijk is. Misschien moet nu de toeristenbelasting voor dagjesmensen ingevoerd worden, want hierin was niet voorzien.
Vermeulen auto (25-7-2008 om 20:51)
Spoelen met zoet water ?! Zelfs een leek begrijpt dat dit een total los geval is, al eens een pc in zout water gegooid ? Blijft een probleembak, dus doe maar een nieuwe. Moraal van dit verhaal ...........inderdaad, daar gaan weer €. 35000,- belastingeuries.
Hans (25-7-2008 om 20:39)
Even apeldoorn bellen! Hahaha. Tsja, dat kan iedereen dus overkomen. Waarschijnlijk ook de reden dat je een vergunning nodig hebt om op het strand te mogen rijden en dat je niet overal zomaar mag traileren met je boot...
Cookie-instellingen beheren