Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 139 km

Meisje zwaargewond door steekvlam

Toegevoegd: 27-07-2008, 17.58 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In een woning aan de Keurhove in Middelburg is zondag een meisje zwaargewond door een steekvlam.
 
Het meisje, volgens de politie ongeveer tien jaar oud, liep de brandwonden rond 16.25 uur op. Het kind raakte gewond toen een fles spiritus vlam vatte en explodeerde tijdens een barbecue. Het meisje liep brandwonden op aan gezicht, arm, hals en borst.
 
Twee ambulances en de Rotterdamse traumahelikopter werden opgeroepen om haar te helpen. De helikopter landde op een grasveldje bij de Brede School op de hoek van de Marcus de la Palmastraat en de Baljuwlaan. De landing trok veel bekijks.


Het meisje is na ongeveer een uur met de helikopter afgevoerd naar het Martini-ziekenhuis in Groningen. Over haar exacte toestand is nog niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michael de braal,esther & kinderen (4-8-2008 om 11:13)
Beste Carla,Marco,Kevin en verdere famililie en bekenden. Bij deze wens ik jullie alle sterkte bij het verwerken van dit ongeval. En Kelly veel sterkte bij haar genezingsproces. Zorg maar dat je gauw weer beter wordt,we denken allemaal aan je .
Bart (Keurhove 44) (1-8-2008 om 18:32)
Hoi Kelly, Pa, Ma, overige famillie en vrienden. Toen ik op de dag keurhove binnenkwam schrok ik van de vele mensen. Toen ik hoorde wat er gebeurd was schrok ik nog meer. Gelukkig gaat het weer een stukje beter en ik hoop snel weer een spelende Kelly in de straat te zien. Sterkte, Bart en Annemiek.
Hanneke (31-7-2008 om 12:24)
Hoi Carla ik heb je een paar dagen ervoor nog gesproken bij de Lidl voor en toen vroeg ik nog hoe het ging en nu dit, arme arme meis, wens ze veel beterschap toe en mail me maar eens hoe het gaat met de kleine lieve meis.
Kevin (30-7-2008 om 22:26)
Ik ben heel erg geschrokken van wat er gebeurd is. Maar wat er ook gebeurt, je blijft in mijn ogen de mooiste meid op aarde. Ik zal er altijd voor je zijn om je te steunen. Dikke kus, je broer.
Carla (30-7-2008 om 22:14)
Nogmaals bedankt allemaal voor de reacties het gaat met kelly elke dag een stapje vooruit voor iedereen die kelly een kaart of tekening wil sturen kan dat naar:
Carla (30-7-2008 om 22:14)
Martini ziekenhuis afdeling 3a kamer nr 307, lokatie van swieten, postbus 30033, 9700 RM groningen. Namens ons, Carla, Elias, Marco, Anita, bedankt voor de steun.
Cookie-instellingen beheren