Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

Meisje zwaargewond door steekvlam

Toegevoegd: 27-07-2008, 17.58 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In een woning aan de Keurhove in Middelburg is zondag een meisje zwaargewond door een steekvlam.
 
Het meisje, volgens de politie ongeveer tien jaar oud, liep de brandwonden rond 16.25 uur op. Het kind raakte gewond toen een fles spiritus vlam vatte en explodeerde tijdens een barbecue. Het meisje liep brandwonden op aan gezicht, arm, hals en borst.
 
Twee ambulances en de Rotterdamse traumahelikopter werden opgeroepen om haar te helpen. De helikopter landde op een grasveldje bij de Brede School op de hoek van de Marcus de la Palmastraat en de Baljuwlaan. De landing trok veel bekijks.


Het meisje is na ongeveer een uur met de helikopter afgevoerd naar het Martini-ziekenhuis in Groningen. Over haar exacte toestand is nog niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fam a de maillie (30-7-2008 om 18:58)
Hoi kelly. Hoe gaat het met je? Hoop dat alles weer goed komt met je en dat je snel hersteld en dat de brandwonden mee vallen. Ouders, de rest van je fam heel veel sterkte. M'n zoontje zou graag een tekening en kaartje naar je willen sturen. Nu was mij vraag naar waar mogen wij het sturen?
Vian (30-7-2008 om 10:58)
Lieve Kelly en de ouders en broertje van kelly toen ik het hoorde schoot ik een meter in de lucht ik was zo geschrokken! Goed ken ik kelly niet, maar ze was wel mijn vriendin. Ik ga naar groep 8 en door school ken ik haar een beetje... Ik hoop dat het beter met je gaat!
Kees & Marleen Kamermans (30-7-2008 om 10:14)
Carla & Marco, Heel veel beterschap en sterkte met Kelly. We hopen dat ze snel weer mag opknappen.
Carla (moeder van kelly (30-7-2008 om 00:38)
Dankje wel voor de reacties. Het gaat goed met Kelly ze praat en maakt alweer grapjes. Hoop dat voor de rest ook goed komt met kel. Het moet gewoon. Kelly we houden van je, wou dat het anders was gegaan maar maar nog een paar dagen en kan je zelf je verhaal doen. Love you Mam`elias.
Wilco, Marianne & Robin (29-7-2008 om 21:42)
Carla, Elias en Marco: Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Probeer elkaar te blijven steunen. Daar wordt Kelly alleen maar sterker van. Het zal allemaal wel goed komen want jullie weten het is een taaie meid.
Stefan en Cindy (29-7-2008 om 21:18)
Wij vinden het heel erg wat er met Kelly gebeurd is, hoop dat ze heel weinig te lijden heeft en dat alles snel over is. We wensen uiteraard Kelly EN haar vader Marco!! (die NIET in het vorig berichtje wordt genoemd) het allerbeste...
Cookie-instellingen beheren