Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Buurtvereniging M'burg gedupeerd

Toegevoegd: 28-07-2008, 15.49 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Buurtvereniging 't Meandertje uit Middelburg is financieel gedupeerd door het vertrek van één van de eigen bestuursleden.


Sinds 13 juni is het gezin van het bestuurslid spoorloos. Van de man, zijn vrouw en twee dochters is niets meer vernomen. Het Meandertje is nu vermoedelijk voor ongeveer 4.000 euro gedupeerd. Ook zouden spullen van de vereniging zijn vernietigd.

Het vermiste bestuurslid is ook betrokken bij het plotseling verdwenen bedrijf Robocampers. Het zou gaan om een monteur van het bedrijf, at mogelijk tientallen klanten financieel dupeerde nadat het rond dezelfde tijd als het bestuurslid plotseling verdween vanaf het bedrijventerrein aan de Gildeweg in Vlissingen.
 
Op de website van de buurtvereniging is te lezen dat het achtergebleven bestuur boos en verdrietig is over de financiële domper. “Wat schijn je je in mensen te kunnen vergissen!!” is te lezen in een reactie op de site.
 
Zie ook:
- Vertrokken camperbedrijf dupeert klanten (22-07-2008)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Petje (30-7-2008 om 00:27)
Ik vind het erg voor het meandertje maar een club heeft een bank om het geld te bewaren. Waarom bij iemand thuis? Dat is vragen om moeilijkheden en nu het weg is praat iedereen schande erover. Menadertje, zoek een opslagplek en een neem een bankrekeningnnummer...
Engeltje (29-7-2008 om 10:49)
Het is makkelijk om iemand te beschuldigden. Maar het is wel raar dat de man met de noorderzon is vertrokken zonder iets te zeggen. We moeten maar afwachten hoe dit afloopt, misschien worden ze nog gevonden en kan de man misschien uitleg geven
Harry (29-7-2008 om 10:41)
Raar, huis word ontruimd en nu pas missen ze spullen, terwijl minstens 2 bestuursleden staan te kijken hoe het huis ontruimd worden en waarvan 1 lid ook nog eens de sleutel heeft gehad van dat huis, want hij mocht spullen er uit halen.. heel raar allemaal..
Okee (28-7-2008 om 23:37)
@ Kees (of Bert?): het ligt er nu wel erg dik bovenop hoor!
Vonck (28-7-2008 om 22:51)
Als je als monteur in dienst bent bij een bedrijf waarvan de eigenaar de benen neemt, is het toch niet zo gek dat je dan ook opstapt? Bedoel er waren toch geen campers meer om te fixen. Zijn ze niet gewoon pissed omdat deze man geen geld meer in het laatje brengt?
Minnetje (28-7-2008 om 21:52)
Zo als ik het verhaal lees heeft die persoon niets verkeerds gedaan bij het buurthuis. Maar heeft de Gemeente of iemand anders de spullen vernietigd nadat hij met de noorderzon was vertrokken...
Cookie-instellingen beheren