Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

Oogstmachine in de sloot Kruiningen

Toegevoegd: 28-07-2008, 15.58 uur
Oogstmachine in de sloot Kruiningen
Door: P.Z.C.
KRUININGEN - Met twee hijskranen is vanmiddag in Kruiningen een erwtenoogstmachine van loonbedrijf Hack Harvest BV uit Kruisland uit de sloot getakeld.


Het 23 ton wegende gevaarte was in de nacht van zondag op maandag door een inschattingsfout van de bestuurder van het talud langs de Klaverweg gegleden. Vanwege het tijdstip moest de machine, die blikschade opliep, de rest van de nacht in de sloot blijven liggen.

,,De chauffeur is gewoon rustig gaan slapen" aldus medewerker Thijs Graste van Hack, dat met vijftien erwtenoogstmachines in de hele Benelux actief is. "In de dertig seizoenen dat ik dit werk doe, hebben we er drie moeten redden."

Het weer op het droge takelen van de machine trok veel bekijks.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
David beckham (29-7-2008 om 23:00)
Mooie fotos Rein :P
Joost (28-7-2008 om 17:48)
Schade valt mee gezien de afmetingen en snelheden waarmee oogstmachines zich in dit jaargetijde verplaatsen.
Cookie-instellingen beheren