Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 25 km

Scooterrijder laat gewonde achter

Toegevoegd: 28-07-2008, 22.07 uur
Door: Roland de Jong
'S-GRAVENPOLDER - In 's-Gravenpolder is zondagmiddag een vrouw aangereden door een bromfietser. Deze ging er na de botsing vandoor.


Het ongeluk vond rond 13.55 uur plaats op de Goesestraatweg. Een 61-jarige vrouw uit de gemeente Borsele fietste over deze weg toen ze van achteren werd aangereden. De vrouw viel en haar man kwam hierdoor ook ten val.

De scooterbestuurder keek na het ongeluk nog even achterom, maar ging er daarna met volle snelheid vandoor. De beide fietsen zijn beschadigd en de aangereden vrouw liep een wond aan haar arm op. Ook scheurde ze haar ellepijp en heeft ze een gekneusd borstbeen aan de botsing overgehouden.

De bestuurder van de scooter was vermoedelijk in het gezelschap van nog drie maatjes. Zij waren allemaal donker gekleed.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De waarheid (21-8-2008 om 00:59)
1. Niet alle scooterrijders zijn hetzelfde 2. Ik weet ook hoe somige mensen reageren als je ze probeert in te halen. Somige mensen gaan aan de kant, andere niet. Waaronder deze mevrouw. Ik word hier ook gek van.! 3. Ik weet hoe het echt is gegaan, het stuur van haar man kwam in haar stuur...
Tsss (29-7-2008 om 22:51)
Die kindertjes op die scooters had ik graag een keer ontmoet, maar je zult altijd zien dat ze het met de verkeerde doen. Oude mensen ja. Domme kindertjes. Voor de fietsers veel sterkte gewenst.
Marjolijn (29-7-2008 om 22:02)
Ook wil ik na mijn eerste bericht even kwijt dat ik respect heb voor de mensen die wel bij het ongeval blijven zoals bij mij het geval was met een auto. Mijn broer is een aantal weken ook vanchter aangevallen door 2 jongens op een scooter. Van zijn fiets af geschopt! Gewoon stoerdoenerij...
Marjolijn (29-7-2008 om 21:57)
Waar gaat het hier nu eigenlijk om? Het is gewoon schandalig dat die kerel met zijn maten ervandoor is gegaan. Al die vooroordelen over brommers scooters dan vergeten we de auto's tram's enz Want een ongeluk zit in een klein hoekje! En er rijden er veel te veel door. Geen respect heet dat!
J-P (29-7-2008 om 21:18)
@rien, dus als iemand oneigenlijk gebruik maakt van een motor is het gelijk een motorrijder? Die man is geen motorrijder maar een domme ^&$%&*! Graag beter lezen ipv je blijkbaar negatieve vooroordelen jegens motorrijders aldus te staven.
@ rob (29-7-2008 om 20:35)
Oke daar heb je gelijk in maar omdat er 1 scooterrijder iemand aanrijdt en doorrijdt moet die rien niet gelijk iedereen over een kam scheren, ik rij ook scooter en motor en heb nog nooit iemand aangereden,en mocht het gebeuren (hoop het niet!), dan stop ik.
Cookie-instellingen beheren