Weerbericht:
Perioden met zon, woensdag zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Jongens doen poging tot inbraak M'burg

Toegevoegd: 29-07-2008, 16.51 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg heeft de politie dinsdagnacht twee jongemannen aangehouden wegens een poging tot inbraak.

De twee, 17 en 18 jaar oud en afkomstig uit Vlissingen, werden rond 04.40 uur opgepakt in de Schweitzerstraat. Ze werden na een zoekslag door de politie aangehouden in de omgeving van de Johan Lesagestraat.

De politie had even eerder een melding binnen gekregen van een poging tot woninginbraak in dezelfde straat. Een van de twee aangehouden jonge mannen had een breekijzer bij zich.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (30-7-2008 om 14:49)
Deze lui moeten flink gestraft worden. Als ze bij mij binnen komen ga ik door het lint. Heb heel mijn leven gewerkt samen met de vrouw. Als er iemand dan aan mijn spullen komt is ie echt voor mij. Dan mag ik er best voor brommen. Straffen en blijven controleren die lui. Nooit goedkeuren.
Rechtvaardige (30-7-2008 om 00:03)
Ja ,waar gaat dit naar toe? Als je als slachtoffer niet gezien en gehoord wordt, als daders gezien en gehoort worden en hulp krijgen in plaats van straf nadat men gestolen en opgelicht heeft?! De bewijslast er is, maar toch winnen?! Mijn ervaring is dat er is geen rechtstaat meer is.
Een moeder (29-7-2008 om 20:46)
Waar gaat de tijd naar toe..? Blijf toch met je handen van iemand zijn eigendom af... Hoe zou jij het vinden dat ze je spullen meenemen? Ga werken of doe iets nuttigs, daar bereik je veel meer mee in de maatschappij.
Frans (29-7-2008 om 19:21)
In ieder geval stevig aanpakken maar dat zal wel niet in ons tollerante landje.