Weerbericht:
Perioden met zon, woensdag zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewonde bij botsing Haarmanweg Terneuzen

Toegevoegd: 30-07-2008, 06.02 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Bij een ongeluk op de Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen is dinsdagmiddag een man gewond geraakt.

Omstreeks 16.23 uur kwamen op de Haarmanweg een fietser en een bedrijfsbus met elkaar in botsing. De bestuurder van de bedrijfsbus, een 24-jarige man uit Sas van Gent, reed over de Polenweg en gaf geen voorrang aan een 30-jarige fietser uit de gemeente Terneuzen.

De fietser raakte als gevolg van de aanrijding gewond aan zijn schouder en is overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Zijn fiets is volledig vernield.

De schade aan de bedrijfsbus is niet bekend.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Clingenaar (30-7-2008 om 22:50)
Even niet wie de schuldige was/is, echter in alle gevallen is automobilist fout dat is zo bij wet geregeld. Maar in veel gevallen kan men daar toch wel even wat genuanceerder mee omgaan, ik denk dat ik geen tekening hoeft te maken hoe fietsers in het verkeer zich begeven.
Johny (30-7-2008 om 16:51)
Tja, dat komt onder automobilisten veel voor: Geen voorang aan de medeweggebruiker verlenen. Ik zie dat overal: In Hulst, Clinge, Terneuzen, Axel, waar dan ook. Zeker in 30 - km zones. Er wordt ook overal te hard gereden. De politie moet daar beter erop letten en veel controles uitvoeren.