Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Winkeldiefjes aangehouden in Goes

Toegevoegd: 30-07-2008, 06.04 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In een winkel aan de Spinne in Goes zijn dinsdagavond drie winkeldiefjes gesnapt.


De De drie, allemaal 12 jaar oud en afkomstig uit de gemeente Noord-Beveland, hadden rond 18.00 uur twee dvd's weggenomen uit de winkel en werden gesnapt toen de alarmpoortjes afgingen.

Het personeel van de winkel kon de drie staande houden. Zij waarschuwden de politie. Die heeft de kinderen vervolgens aangehouden en de ouders van de jongens gewaarschuwd.

Ze hebben alledrie een verklaring afgelegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Engeltje (30-7-2008 om 12:59)
Robin omdat jij je kind goed hebt opgevoed en je kind niets tekort komt wil nog niet zeggen dat deze kinderen iets tekort komen en maar moetern stelen. IK heb zelf ook kinderen die niets tekort komen maar als er iemand het minder hebben moet je dan maar gaan stelen?
Robin (30-7-2008 om 12:32)
Nee tuurlijk niet. Ik heb mn kind goed opgevoed mijn kind komt niks tekort. Maar deze kinderen waarschijnlijk een ander leven lijden thuis. Denk nou niet dat iedereen in Nederland het goed heeft!!
Robin (30-7-2008 om 12:30)
Johan.Ik ben zeker in orde.Maarja als je nooit wat van je ouders krijgt en je omgeving wel iedere keer dan kan in het brein van een kind van 12 gauw de gedachte komen om iets te stelen.Praat helemaal niks goed.Je doet net of t criminelen zijn. T zijn nog maar kinderen hoor.
Engeltje (30-7-2008 om 11:24)
We kunnen niet oordelen maar het is niet goed te praten. Ik zie me al bezig als twaalf jarige waar gaat dit naar toe. En dan een reactie krijgen ze kunnen het best wel missen, stel dat iedereen zo denk. Zou je het leuk vinden als je eigen kind dit deed?
Johan (30-7-2008 om 11:05)
@Robin: ben je wel helemaal in orde? Je praat winkeldiefstal goed 'omdat de winkels dat wel kunnen missen'. Jij rekent je boodschappen ook niet allemaal af? Dat is nu juist de mentaliteit waardoor dit land naar de knoppen gaat.
Robin (30-7-2008 om 10:57)
Zelfs een snoepje uit de bakken bij de Jamin opeten is diefstal. En per ongeluk vergeten dat er nog een krat pils onderop je karretje staat en thuis aankomen is ook diefstal. Dusja wat zijn nou 2 dvd`s. Die winkelketens draaien belachelijke omzetten per jaar die kunnen echt wel een keer wat missen.
Cookie-instellingen beheren