Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 24 km

Winkeldiefjes aangehouden in Goes

Toegevoegd: 30-07-2008, 06.04 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In een winkel aan de Spinne in Goes zijn dinsdagavond drie winkeldiefjes gesnapt.


De De drie, allemaal 12 jaar oud en afkomstig uit de gemeente Noord-Beveland, hadden rond 18.00 uur twee dvd's weggenomen uit de winkel en werden gesnapt toen de alarmpoortjes afgingen.

Het personeel van de winkel kon de drie staande houden. Zij waarschuwden de politie. Die heeft de kinderen vervolgens aangehouden en de ouders van de jongens gewaarschuwd.

Ze hebben alledrie een verklaring afgelegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Louis (30-7-2008 om 10:17)
Ja het zelfde als vandeweek: kostschool om erger tever komen.
Dhiraj (30-7-2008 om 09:31)
Als 12 jarige diefstal, maakt je nog geen crimineel. Ben in het verleden ook een keer opgepakt voor winkeldiefstal, maar dat heeft me geen crimineel gemaakt.... Schei uit.
Een moeder (30-7-2008 om 07:57)
Het hoort inderdaad niet en dan zo jong. Maar aan de andere kant kan ik het wel begrijpen. Stel dat de ouders amper geld hebben om zo'n DVD te kunnen kopen en de kinderen willen toch mee doen met de vriendjes, dan kunnen ze dit als oplossing gezien hebben. Goed praten doe ik niet. Maar snappen wel.
Amber (30-7-2008 om 07:02)
Dat is toch niet meer normaal, zo jong nog en dan iets stelen.. Mijn zoontje is 11 en word volgende maand 12. Ik kan me niet voorstellen dat hij op zo'n vroege leeftijd de criminele kant op gaat!
Cookie-instellingen beheren