Weerbericht:
Bewolkt, perioden met regen. Overdag zonnige perioden. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumaheli voor reanimatie op strand

Toegevoegd: 30-07-2008, 17.43 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
SEROOSKERKE (S) - De traumahelikopter is woensdagmiddag ingezet voor een reanimatie op het strand nabij de Serooskerkseweg (N57) bij Serooskerke op Schouwen-Duiveland.
 
De melding van de reanimatie, nabij restaurant De Schelphoek, kwam rond 14.20 uur binnen bij de alarmcentrale. Een ambulance en de helikopter werden opgeroepen om het slachtoffer te reanimeren.
 
Na enige tijd was de patiënt stabiel en is deze met spoed per ambulance naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes vervoerd. De arts van de helikopter reed mee en zodoende is de helikopter doorgevlogen naar het Oosterscheldeziekenhuis om het bemanningslid daar weer op te pikken.
 
Over de huidige toestand van de patiënt is nog niets bekend.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@Maria (31-7-2008 om 08:41)
"Na enige tijd was de patiënt stabiel en is deze met spoed per ambulance naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes vervoerd". De traumaheli is dan wel ingezet, maar niet gebruikt als vervoersmiddel.
Maria (30-7-2008 om 18:59)
Goed dat in zulke situatie de trauma-heli wordt ingezet als het erg druk is op de weg met o.a veel strandtouristen.
Denise (30-7-2008 om 18:37)
Heftig
Cookie-instellingen beheren