Weerbericht:
Vannacht opklaringen, vooral morgen overdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewonde bij ongeluk in Biggekerke

Toegevoegd: 30-07-2008, 19.28 uur
Gewonde bij ongeluk in Biggekerke
Door: Roland de Jong
BIGGEKERKE - Bij een aanrijding op de Valkenisseweg in Biggekerke is woensdagochtend één persoon lichtgewond geraakt.

Het slachtoffer, een 37-jarige vrouw, raakte rond 08.45 uur betrokken bij een botsing op de kruising van de Valkenisseweg met de Rondweg Biggekerke.

Een 20-jarige automobiliste uit de gemeente Noord-Beveland reed over de Rondweg Biggekerke, komende uit de richting van Zoutelande. Zij kon niet tijdig stoppen toen een voor haar rijdende 40-jarige bestuurder uit Beek Ubbergen voor het verkeerslicht afremde. 

De 37-jarige vrouw zat bij deze man in de auto. Ze liep bij de aanrijding hoofdpijnklachten op. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde zich verder niet onder doktersbehandeling te stellen.
 
De beide auto's raakten beschadigd.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750