Weerbericht:
Vannacht vrij helder. Overdag zonnig en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Nieuwe vragen over moord Vlissingen

Toegevoegd: 31-07-2008, 09.32 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft nieuwe vragen over de moord op de 42-jarige Ilonka Toth in het weekend van zondag 6 juli op de Noorderbegraafplaats aan de President Rooseveltlaan in  Vlissingen.
 
De recherche heeft de afgelopen weken veel informatie binnengekregen over wie Ilonka was. Toch heeft de politie nog enkele vragen waarop geen antwoord is gevonden.

De recherche wil graag in contact komen met mensen die meer weten over Ilonka, maar dit nog niet gemeld hebben. Dit geldt ook voor mensen die Ilonka hebben gezien samen met anderen. Mogelijk hebben hondenbezitters tijdens hun dagelijkse wandeling iets bijzonders gezien op of rondom de begraafplaats.
 
Naast bovengenoemde informatie is de politie ook op zoek naar enkele persoonlijke spullen van Ilonka, namelijk haar fiets, haar tas en haar paspoort. De fiets heeft een bruin frame, een verchroomd stuur, zwarte handvaten, een zwart zadel, een trugtraprem en een opvallend slot dat is losgeraakt en onder het zadel hangt als het niet gebruikt wordt.

De tas van Ilonka is gemaakt van zwart nylon, heeft een formaat van ongeveer 40 bij 30 centimeter, is kenmerkend door grijze biezen langs de randen, een schouderriem en een overslagklep met in het midden een grijze bies en daaronder vermoedelijk een merknaam.

Zondagochtend 6 juli, omstreek 07.00 uur, stond bovendien een donkerkleurige Ford Transit geparkeerd op de Noorderbegraafplaats. Bij deze auto stond een onbekende man die mogelijk iets gezien heeft, wat waardevol kan zijn voor het onderzoek. De recherche wil heel graag in contact komen met deze man.

Hebt u informatie over Ilonka, de donkerkleurige bus of over Ilonka's spullen, belt u dan naar nummer 0900-8844. Hierna wordt door de recherche zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Ook kunt u Misdaad Anoniem bellen op nummer 0800-7000.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Slimmerik (31-7-2008 om 18:22)
Ja, hij kan ook bij de Hema staan, of bij een andere winkel. Of hij is afgegeven aan de gevonden voorwerpe bij t politieburo, dan ligt ie dr al.
Dave (31-7-2008 om 17:44)
Er is een verdachte opgepakt, het voorarrest is verlengt, de verdachte zit in afzondering. Waarom nu vragen over spullen van de overledene? De taak van de politie is de dader van een moord oppakken en bewijs leveren. Is het eerst willekeurig arresteren dan arrestant proberen te linken aan de moord?
Engeltje (31-7-2008 om 15:41)
Zou best wel eens kunnen. De mensen die meer weten laten ze astublieft contact opnemen met de politie. We willen toch allemaal dat dit wordt opgelost. Zo kunnen de nabestaande ook verder met hun leven. Sterkte!
N (31-7-2008 om 12:15)
@ Piet; Het beste is om deze tip door te geven aan de politie indien je dit nog niet hebt gedaan. Is maar altijd de vraag of de politie alle opmerkingen hier meeleest natuurlijk.
Piet Polletiek (31-7-2008 om 10:15)
Kan het niet zijn dat de dader, de vermiste tas bij ons Connexxion in de bus achtergelaten heeft? Dan komt die tussen de gevonden voorwerpen terecht bij Connezxxion in Middelburg. Is er daar al eens gekeken of die tas soms daar is terecht gekomen? Wij krijgen geregeld rare snuiters in de bus!