Weerbericht:
Zwaar bewolkt, lokaal zon. Morgen af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

OR Politie: geen vertrouwen in korpsleiding

Toegevoegd: 31-07-2008, 14.28 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De Ondernemingsraad (OR) van politie Zeeland heeft donderdag met onmiddellijke ingang het vertrouwen in de korpsleiding opgezegd.


De korpsbeheerder, burgemeester Schouwenaar van Middelburg, is hiervan in kennis gesteld, aldus de politie. Een algemeen gebrek aan vertrouwen in de korpsleiding, breed door de organisatie heen, is volgens de politie aanleiding voor het besluit.

De regionale afdelingsraad van politievakbond ACP en de Neder-
landse Politie Bond (NBP) steunen het standpunt van de OR. Het gevolg van de vertrouwensbreuk is volgens de ACP dat het overleg tussen de OR en de korpsleiding is opgeschort. Schouwenaar is gevraagd om passende maatregelen te nemen, aldus de bond.

De ACP geeft aan de situatie op de voet te volgen en te begrijpen dat de situatie tot onrust kan leiden onder de Zeeuwse agenten. De Zeeuwse ondernemingsraad zelf wil verder niet in gaan op de kwestie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750