Weerbericht:
Eerst nog af en toe (mot)regen, in de loop van de dag geleidelijk droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote tanker vastgelopen bij Dishoek

Toegevoegd: 31-07-2008, 17.55 uur
Foto 10 van 12

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bart Kevenaar (1-8-2008 om 20:34)
Zo te zien heeft de tanker (gelukkig) geen paalhoofden geraakt want dan zou de "ramp"/catastrofe (nog) groter zijn. Is het overigens al bekend waardoor de tanker buiten de vaargeul kwam?
.. (1-8-2008 om 11:54)
De taak van de strandwachten was samen met de politie en andere mensen om het strand te ontruimen en mochten binnen het afzet lint. De strandwachten wisten wat ze moesten doen. Hebben constant in contact gestaan met politie enz. Als het nog gevaarlijker werd moesten ze ook wel weg.
Jan (31-7-2008 om 22:35)
De mannen van de sleepboten weten wat te doen in dit soort omstandigheden. Toch weer de sleepboten van de URS die hem vlot gekregen hebben! Duikers van Diver Terneuzen zijn bezig bij Scheldepoort om een inspectie uit te voeren om te kijken wat voor schade het schip eventueel opgelopen heeft.
Tineke (31-7-2008 om 21:46)
Het geeft een veilig gevoel dat als er iets mis gaat de hulpverlening snel ter plaatste is en goed handelt.