Weerbericht:
Zonnig en droog, maar ook sluierwolken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Onderzoek naar misbruik meisje Middelburg

Toegevoegd: 31-07-2008, 17.54 uur
Door: P.Z.C.
MIDDELBURG - De politie doet onderzoek naar mogelijk seksueel misbruik van een vierjarig Middelburgs meisje door andere kinderen van 4, 6 en 8 jaar.

Dat zou onlangs gebeurd zijn op of bij een locatie voor buitenschoolse opvang in Middelburg.

De afdeling jeugdzorg van de politie voert het onderzoek uit. Kinderopvang Walcheren, dat de buitenschoolse opvang verzorgt, onderzoekt de zaak ook en praat met de betrokken ouders.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@nne (1-8-2008 om 20:08)
De reactie van geen toezicht op het buitenspelen bij de kow is: thuis spelen ze ook zonder toezicht buiten (dit zei de direkteur bij een voorl.avond ) zo zie je wat er gebeurd zonder toezicht, daar betaal je genoeg voor. En helaas moeten ook mensen in een huurhuis soms beiden werken dave!
Okee (1-8-2008 om 17:35)
@ Dave: Welkom in de wereld, Dave. Ik snap niet helemaal hoe jij nu al kan weten wat er allemaal gebeurd zonder dat het onderzoek is afgerond. Er zitten ook kinderen van alleenstaande ouders op de opvang. Even nadenken graag of beter nog, niet reageren. Zulke dingen kunnen ook op scholen gebeuren.
Dave (1-8-2008 om 14:08)
@Okee: De folders beloven een veilige opvanggelegenheid onder leiding van kundige medewerkers. KOW is er niet voor kinderen, het is voor grote mensen die hun boterham verdienen aan de tweeverdieners-maatschappij. De aandacht en zorg die kinderen nodig hebben kunnen alleen de echte ouders geven.
Ronny (1-8-2008 om 12:20)
Hoe kun je zo iets doen? En dat op de KOW?!
Okee (1-8-2008 om 11:07)
@ Dave: wil je mij en ik denk ook andere lezers even uitleggen wat die folders met deze situatie te maken hebben?
Marcus (1-8-2008 om 11:02)
De leiding van KOW is het allerbest in kletsen en koffie drinken. Heb mijn kinderen er allebei gehad en allebei voor korte duur. Allerlei voorvallen door slechte leiding.