Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
122 files van totaal 429 km

Kindje bijna verdronken in Bruinisse

Toegevoegd: 31-07-2008, 19.57 uur
Door: Roland de Jong
BRUINISSE - In Bruinisse is donderdagmiddag een kindje bijna verdronken in zee.
 
Het kindje, een jongetje uit Rotterdam van vier jaar oud, verdween rond 17.30 uur onder water nabij de Strandweg. Het kind kon door omstanders uit het water worden gehaald en in de stabiele zijligging worden gelegd. Volgens de politie heeft het veel water binnen gekregen.
 
De traumahelikopter en de ambulancedienst werden opgeroepen om hulp te verlenen. Het kindje is overgebracht naar het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam. Over de exacte toestand van het slachtoffertje is op dit moment nog niets bekend.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Girlvan14 (1-8-2008 om 11:44)
Kinderen die zijn nou eenmaal kinderen... Die gaan opeens weg als je even niet kijkt. Dus ik neem die ouders helemaal niks kwalijk. Veel sterkte aan de ouders en het kind natuurlijk.
Esther (1-8-2008 om 10:52)
Dit kan ook de allerbeste ouders overkomen tegenwoordig moet je ogen ook in je broekzak hebben zitten voordat je het weet hebben die kleintjes de kuierlatten genomen. Maar toch wens ik zowel die kleine danwel zijn ouders veel sterkte toe en dat het met een sisser mag aflopen.
Bram (1-8-2008 om 08:49)
Er verdrinken iedere zomer kindjes, vooral ook in vijvers. Leren we hier dan niks van??
Wouter (1-8-2008 om 01:56)
Ooo wat erg, ik hoop met hart en ziel dat het goed komt met die hummel.
Engeltje (31-7-2008 om 22:41)
Wel erg maar waar waren dan de ouders van dit jongetje. Je laat je kind van 4 jaar toch niet alleen de zee in gaan. Ze zijn onverspelbaar. Ik heb zelf een zoontje van drie maar die mag niet alleen de zee in.
Eva (31-7-2008 om 21:37)
Ik hoop van harte dat dit goed komt! Je kindje verliezen is het ergste wat er is!
Cookie-instellingen beheren