Weerbericht:
Van het noordwesten uit meer zon, lokaal nog een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewonde bij ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 31-07-2008, 23.15 uur
Gewonde bij ongeluk Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een ongeluk op de Oude Vlissingseweg in Middelburg is donderdagavond laat een scooterrijder gewond geraakt.
 
De scooterrijder kwam rond 22.35 uur op de kruising met de Statenlaan in botsing met een rode personenauto. De scooterrijder kwam ten val, vlak naast een paaltje. De ambulancedienst werd opgeroepen om de gewonde naar het ziekenhuis te brengen.
 
De beide voertuigen raakten beschadigd. De exacte oorzaak van de botsing is nog niet bekend, maar de oorzaak is vermoedelijk een voorrangsfout.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter en marielle (2-8-2008 om 19:58)
Het was erg schrikken. Waren gelukkig met je vader snel bij je. Nu snel beter worden (zonder al te veel pijn). Sterkte. Je buurtjes.
Jordan Kersten (2-8-2008 om 19:36)
Vakantie annuleren, telefoon kapot, geen werk, allemaal in een klap weg. Bedankt voor al deze steunende reacties. Ik ben bezig met mijn revalidatie en hoop snel beter te zijn...
Jordan Kersten (2-8-2008 om 19:35)
Lig in het ziekenhuis te vlissingen. Ben gister geopereerd aan mijn been en er is een pin in gezet. Ik baal heel erg omdat ik altijd zo voorzichtig rij, en dan toch nog zoiets kan gebeuren...
Ongeruste buurtbewoners (2-8-2008 om 13:20)
Beste Jordan, Beterschap! Ook wij zagen het gebeuren; het is altijd schrikken want er gebeurt helaas te vaak iets. Ik heb een berichtje naar de gemeente gestuurd om ze er weer attent op te maken dat de situatie hier niet veilig is. Hopelijk herstel je voorspoedig! Groetjes Buurtbew.
Opa en oma (2-8-2008 om 12:41)
Wat een pech voor je Jordan en dan jij die altijd zo voorzichtig bent. Er moet daar echt iets gebeuren, daar hopen we op, dan is het allemaal niet voor niks. We zijn wel trots op de manier waarop je dit allemaal incasseert. Maar gauw beter worden en dan leter toch nog op vakantie.Kus.
Pa en ma (2-8-2008 om 00:51)
Beste zoon,ik ben blij dat je het ongeluk overleeft heb en ben super trots op je hoe je omgaat met je dijbeen letsel.kus van je pa en ma